nlo ny
U Njujorku su učestale prijave građana koji tvrde da su videli NLO, a veb sajt koji prikuplja izveštaje svedoka tvrdi da je u tom regionu prošle godine bilo 65 takvih prijava, od neobičnih svetala na nebu i velikih trouglastih oblika, pa do zastrašujućih bića.

Jedan korisnik Jutjuba postavio je video snimak za koji veruje da prikazuje NLO — trouglasti objekat koji iznad grada u zapadnom delu Njujorka.


S obzirom na visinu na kojoj se nalazi, taj objekat je navodno bio ogroman, a osoba koja je snimila video tvrdi da je, pre nego što je počeo snimanje, iz NLO izbačen crveni, okrugli objekat.

Teško je proceniti da li je snimak koji je 28. decembra postavljen na jutjub nalogu "Priče odande" zaista originalan.

Kako se navodi, na tom nalogu se mogu videti brojni intrigantni i zagonetni video klipovi, ali i podvale.

Posmatrajući snimke eksperti za neidentifikovane leteće objekte mogli bi da kažu da je teško utvrditi da je taj čudan objekt u stvari bespilotna letelica ili satelit.

Sudeći prema iskazima svedoka na društvenim mrežama i informacijama koje nudi veb stranica Nacionalnog centra za izveštavanje o NLO, u protekloj godini je primećen znatan porast "viđanja" NLO-a.

Međutim, kritičari kažu da su danas dronovi uobičajena pojava, a bilo je i više lansiranja satelita povezanih sa projektom "Spejs iks starlink".

Ipak, američka mornarica je u poslednje vreme otvorenija po pitanju onoga što se naziva "neidentifikovani vazdušni fenomen", pošto su ove godine dostupni snimci iz borbenih aviona na kojima se vide visoko napredne letelice, kojima upravljaju nepoznati piloti.


Letelica prikazana u klipovima deluje neverovatno i naizgled nemoguće na našem sadašnjem nivou tehnologije — ubrzava do neverovatnih brzina, a zatim se naglo zaustavlja.