OF THE
TIMES
Bio sam u kupatilui nakon tuširanja i čuo sam vani nešto smiješno. Bila je prohladna noć pa nisam otvorio prozor da dalje istražujem.
Otprilike 5 minuta kasnije primijetio sam kako smiješni zvuk mijenja visinu kao da je efekt zbora. Izvadio sam telefon i počeo snimati. Uhvatio sam samo posljednji dio, ali buka je trajala dobrih 6 ili 7 minuta.
U ovom videozapisu učinak zbora jedva je primjetan, ali ono što možete čuti su pojedinačne trube/flaute koje ulaze i izlaze. Ako je ovo šala, netko je imao prilično pojačalo jer je ovo okruživalo moj grad Port Coquitlam.
Danas je drugi put da odjekuju ovi zvukovi mlaznih motora. Čudno je jer zračna luka nije u blizini moje lokacije, a avioni koji ovdje lete uvijek su dovoljno visoko da ne stvaraju toliko buke.
Ovaj put slučajno sam vidio neki dim i novi zvuk koji prati zvukove motora. Nalazim se u Iaşiju, Rumunjska, a zadnji put kad sam čuo ove zvukove mlaznjaka, prije nekoliko godina, ovdje sam objavio i isječak [26. lipnja 2014.].
Komentar: Pogledajte 29. poglavlje knjige "Earth Changes and the Human Cosmic Connection" za više informacija o ovom fenomenu: Čudni zvukovi.