američki zrakoplov
Putnički zrakoplov koji je u nedjelju letio iz Cincinnatija za Phoenix naišao je na nešto iznad Novog Meksika što nalikuje NLO-u, rekao je pilot u radio emisiji, prenose lokalni mediji.

Iako je prijevoznik navodno potvrdio autentičnost poruke u kojoj je pilot spomenuo prisutnost mogućeg neidentificiranog letećeg objekta, tvrtka nije dalje komentirala navode.

Pilot na letu 2292 kompanije "American Airlines" rekao je u radio emisiji da je neka vrsta objekta letjela iznad zrakoplova, izvijestio je "Fox 10 Phoenix".

"Imate li gore neke ciljeve? Upravo je bilo nešto iznad nas ", rekao je pilot. "Mrzim ovo reći, ali izgledao je poput dugog cilindričnog objekta koji izgleda poput krstarećih projektila koji se jako brzo kreću. Išao je točno iznad nas. "

Iako je "American Airlines" navodno potvrdio autentičnost spomenutog prijenosa, tvrtka se suzdržala od daljnjih komentara po tom pitanju.

"Za sva dodatna pitanja u vezi s tim, preporučujemo da kontaktirate FBI ", savjetovao je glasnogovornik zrakoplovne tvrtke.

U vrijeme navodnog susreta s NLO-om zrakoplov se nalazio na visini od oko 11.277 metara, a "Centar Albuquerque nije reagirao jer se miješao lokalni zračni promet ", dodali su mediji pozivajući se na blogera Stevea Douglasa, koji je snimio pilotov radio prijenos.