Vatrene kugle
S

Fireball 2

Meteorska vatrena kugla iznad Iowe, Missourija i Nebraske, SAD (2.1.2022)

fireball
© Tim C.
Primili smo 9 izvješća o vatrenoj kugli viđenoj iznad IA, MO i NE u nedjelju, 2. siječnja 2022. oko 10:42 UT.

Za ovaj događaj dobili smo 3 videa i 2 fotografije.

Fireball 3

Meteorska vatrena kugla iznad Njemačke i drugih zemalja (1.1.2022)

FIREBALL
© Michael D.
Primili smo 21 dojavu o vatrenoj kugli viđenoj iznad Baden-Württemberga, Bavarske, Bayerna, Hlavní město Praha, Kamnika, Nitriansky kraja, Sachsena, Salzburga, Schwyza, Thüringena i Gornje Austrije u subotu, 1. siječnja 2022. oko 21:12 UT.

Za ovaj događaj dobili smo jedan video i 17 fotografija

Fireball 2

Meteorska vatrena kugla iznad Missourija i drugih država SAD-a (31.12.2021)

fireball
Primili smo 7 dojava o vatrenoj kugli viđenoj iznad IA, IL, KS i MO u petak, 31. prosinca 2021. oko 11:48 UT.

Za ovaj događaj smo dobili jedan video.

Fireball 2

Meteorska vatrena kugla iznad Teksasa, Oklahome i Kansasa,SAD (30.12.2021)

fireball
Primili smo 13 dojava o vatrenoj kugli viđenoj iznad KS, OK i TX u petak, 31. prosinca 2021. oko 04:44 UT.

Fireball 3

Ogromna meteorska vatrena kugla uhvaćena nadzornom kamerom u Billingsu u Montani, SAD (21.12.2021)

fireball
Dogodilo se 21. prosinca 2021./Billings, Montana, SAD

Budući da sam astronom amater koji se bavi astrofotografijom, bio sam oduševljen kad sam vidio da je moja kamera koja gleda na moje dvorište snimila nešto što se čini kao velika vatrena kugla koja putuje nebom. Ovaj događaj se zbio 21. prosinca 2021. u 3:30 sati. Nisam siguran je li to bio veliki meteor ili možda komad svemirskog smeća koji je ušao u atmosferu sjeverno od Billingsa u Montani. Još uvijek istražujem mogu li otkriti što je to bilo.

Fireball 2

Meteorska vatrena kugla iznad Viktorije, Australija (20.12.2021)

fireball
Primili smo jedno izvješće o vatrenoj kugli viđenoj iznad Victorije u ponedjeljak, 20. prosinca 2021. oko 12:05 UT.

Fireball

Meteorska vatrena kugla iznad Massachusettsa i New Yorka, SAD (27.12.2021)

fireball
Primili smo 2 izvješća o vatrenoj kugli viđenoj iznad MA i NY u ponedjeljak, 27. prosinca 2021. oko 01:13 UT.

Za ovaj događaj dobili smo jedan video i jednu fotografiju.

Fireball 2

Meteorska vatrena kugla viđena iznad Engleske (14.12.2021)

fireball
Primili smo 2 izvješća o vatrenoj kugli viđenoj iznad Engleske u utorak, 14. prosinca 2021. oko 23:48 UT.

Komentar: Iste noći je iznad Engleske, i manje od sat vremena ranije od ove navedene iznad, također snimljena još jedna vatrena kugla.

Comet

Meteorska vatrena lopta iznad New Jerseyja i drugih država 23. prosinca

meteor
© APNa slici je fotografija vatrene lopte na nebu tijekom kiše meteora iz datoteke Associated Pressa
Primili smo 93 izvješća o vatrenoj kugli viđenoj iznad CT, DE, MD, NC, NJ, NY, OH, PA, SC, TN, VA i WV u četvrtak, 23. prosinca 2021. oko 12:10 UT.

Za ovaj događaj dobili smo 2 videa.

Comet 2

Meteorska vatrena lopta iznad Južne Karoline i drugih država 23. prosinca

meteor
Primili smo 9 izvješća o vatrenoj kugli viđenoj iznad FL, KY, NC, SC i VA u četvrtak, 23. prosinca 2021. oko 10:04 UT.